Hits like a jack hammer

Prince Tribute Red Corvette

Red Corvette is toegewijd aan het eren van de erfenis van Prince en zijn muziek en is toegewijd aan het slammen elke keer dat ze het podium betreden! Je bent het aan jezelf verplicht om een ritje te maken met Red Corvette!

Red Corvette is de nieuwste Prince-tribute-act op de scène, maar de leden zijn al meer dan 15 jaar bezig met het aanscherpen van dat kenmerkende Prince-geluid, en op meer dan 1000 Prince-tribute-shows! Dat geluid van Funk gemengd met een beetje rock en veel pop.

De band is strak en in de woorden van Prince “Hits like a jack hammer”!

Prince Tribute boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Prince Tribute boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.