New Amen Corner

New Amen Corner

NEW AMEN CORNER

Ze zijn met hun formatie heel veelzijdig en hebben verschillende tribute shows, varierend van de jaren zestiger en de tachtiger jaren ook zijn ze de Glen Leon band en doen ze een One Night show van Tom Jones.

Dini

Booking agent, CAT International

Videos

NEW AMEN CORNER

De nieuwe Amen Corner is de afgelopen jaren naar voren gekomen als misschien wel de populairste band op het circuit van de jaren zestig. De band heeft een ongeëvenaard vermogen om het geluid en de sfeer van die gedenkwaardige periode 50 jaar geleden zo perfect na te bootsen toen muziek goede vibraties over de hele wereld stuurde.

De muzikanten van de New Amen Corner hebben een ongeëvenaarde muzikale stamboom en zijn bandleden geweest bij onder meer Screaming Lord Sutch, The Symbols, Jeff Beck, Alexsis Korner, Roy Wood, Robert Plant, Alvin Stardust, Ruby Turner, Mike Oldfield en Jaki Graham om er maar een paar te noemen! 

De reputatie die de band de afgelopen tien jaar heeft opgebouwd, heeft ervoor gezorgd dat ze het podium betraden met iconen uit de jaren zestig als Wayne Fontana, Steve Ellis, Cliff Bennett, Mike Pender, Brian Hyland, Chip Hawkes, Tony Crane, Peter Noone, PP Arnold, Chris Farlowe en Mike d’Abo.

The New Amen Corner heeft een vijftal verschillende shows samengesteld met wisselend repertoire:

 • THE SOUL SURVIVORS
 • BRINGING ON BACK THE 60s
 • BRINGING ON BACK THE 80s
 • THE GLEN LEON BAND
 • ONE NIGHT OF TOM JONES

Bekijk de video’s om een goed beeld te krijgen van deze rasartiesten.

 

 

The Soul Survivors zijn al meer dan dertig jaar de toonaangevende Britse exponenten van klassieke soul en goede oude Brisitsh-ritme en blues. Geïnspireerd door Otis Redding, Marvin Gaye, Sam & Dave en Wilson Pickett, leveren de Souls keer op keer een perfecte mix van authenticiteit en enthousiasme. 

De show is helemaal up-to-date in 2020 en bevat ook moderne klassiekers van artiesten Bruno Mars, Pharrell en Nile Rodgers. Verkrijgbaar van een 4 – 7-koppige band, je bent verzekerd van een avond vol vloervullende, voetstampende klassiekers van het eerste nummer tot het laatste.

De New Amen Corner heeft het respect van muziekliefhebbers uit de jaren 60 overal gewonnen en speelde samen met enkele van de grootste artiesten uit die tijd. Dit zijn onder meer Chris Farlowe, Cliff Bennett, Dave Berry, Mike d’Abo, Mike Pender, PP Arnold, Steve Ellis, Tony Crane en Wayne Fontana om er maar een paar te noemen! Er is geen band die meer gekwalificeerd is dan The New Amen Corner om de traditie van de muziek uit de jaren 60 levend te houden.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Door het geluid en de look uit die periode getrouw na te bootsen, onderscheidt Bringing on back the Sixties zich van alle andere shows. In combinatie met authentieke visuele begeleiding op het verbluffende grote scherm, ben je verzekerd van een onvergetelijke avond die je terugbrengt naar het meest iconische decennium aller tijden.

Het terugbrengen van de jaren tachtig is het beste eerbetoon aan het decennium dat vandaag op de weg is. 

Reis terug naar het tijdperk dat beroemd is om groot haar, spandex en de Rubiks Cube voor een avond vol non-stop retro-anthems die je in de ban zullen doen. 

Met authentieke kostuums en instrumenten is deze vierdelige, krachtige liveshow een terugkeer naar het met synthpop doordrenkte tijdperk dat ons mensen als Duran Duran, Wham! & Depeche Mode, evenals de rockklassiekers van Van Halen, Huey Lewis en Bryan Adams.

 

Vergeet je beenwarmers niet, het is een gegarandeerde avond vol vloervullende klassiekers van het eerste nummer tot het laatste.

De Glen Leon-band is een poptrio uit de West Midlands met in de hoofdrol leden van de Britse top-sixties-revivalisten, ‘The New Amen Corner’. 

Na talloze succesvolle Britse en Europese theatertournees en festivaloptredens, met steun van enkele van de beste stemmen uit de gouden tijd, waaronder Mike Pender, Chris Farlowe en Peter Noone, is het zeker om te zeggen dat deze jongens hun job meer dan aankunnen!

De band wordt geleid door de uitzonderlijke zang- en gitaartalenten van Glen Leon en beschikt over de krachtige vader en zoon ritmesectie van Dave en Jack Howson. Of het nu gaat om beathits uit de jaren zestig, tijdloze pop uit de jaren tachtig, indieklassiekers uit de jaren negentig of hedendaagse hitparades, de band van Glen Leon heeft alles in huis om je feest, bruiloft of feest met een echte swing te laten verlopen.

Maak je klaar om te kussen en verliefd te worden op The Boy From Nowhere!

Deze werkelijk uitstekende concertproductie viert de man, de muziek en de stem van een van de grootste zangers van onze tijd, Sir Tom Jones.

Samen met West End Star Glen Leon’s verbazingwekkende vocale gelijkenis en krachtig bereik, een band van begaafde muzikanten en uitstekende achtergrondzangers, neemt deze veelgeprezen show je mee op een prachtige achtbaanrit door vijf decennia aan hits waaronder; Het is niet ongebruikelijk, Green Green Grass of Home, Sex Bomb, Fall in Love, Kiss, Thunderball, She’s A Lady, What’s New Pussycat en nog veel meer.

De verwachtingen overtreffen, waar het ook speelt, My My My Delilah levert op elk niveau.

Eerste informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht!

Besloten of openbaar optreden?

13 + 4 =

Cat international booking agency in the Netherlands

Welke informatie is nodig voor een definitieve boeking ?

 • Welke artiest band of act wilt u boeken?
 • Datum van het optreden.
 • Tijdstip van het optreden.
 • Uw persoonlijke contactgegevens.
 • Adresgegevens van de locatie.
 • Contactpersoon op locatie.
 • Wat voor type feest en voor hoeveel personen?
 • Is het een besloten of openbaar optreden?
 • Bijzonderheden; bijvoorbeeld,- verrassing voor iemand-speciale gelegenheid-moeilijk bereikbaar.

Meer informatie:

Bel ons gerust tijdens kantooruren op:

+31 (0)13  570 22 55 of +31 (0)653130823

Bouke

Bouke

Bouke werd bekend op TV, maar is zichzelf gebleven. Een heerlijke zanger met soupplesse en ervaring. Hij zet een hele goede Elvis Impressie neer. Erg overtuigend. I want more!!

Dini

Booking agent, CAT International

Videos

Bouke 

Bouke Scholten groeide op in een muzikale familie en al snel werd ontdekt dat hij over een gouden stem beschikte. Reeds op 18-jarige leeftijd begon Bouke met optreden en ontdekte ook het publiek de krachtige, loepzuivere stem die hij bezit. Hierdoor rees zijn ster snel en werd hij veelgevraagd artiest. Bouke was te gast in een tweetal talentenshows op TV en zo maakte ook de rest van Nederland kennis met Bouke. Met zijn gouden stem won hij in 2009 moeiteloos de RTL4 televisieshow en eind 2014 was hij ook de absolute nummer één in de SBS6 TV show “The Winner Takes It All”.

Naast deze succesvolle overwinningen trok Bouke met zijn eigen live band, vaak ook aangevuld met zijn eigen orkest, de theaters in. Met zijn theatershows weet Bouke keer op keer het publiek in extase te brengen. Bezoekers die de show van Bouke reeds zagen zijn unaniem

… WE WANT MORE!

Ook werd hij met veel enthousiasme ontvangen op festivals als Kaaipop (B), Cult en Tumult (NL) en Retropop (NL). Naast de vele uitverkochte theaterzalen in zowel België als Nederland was Bouke ook twee keer te gast in een volledig uitverkocht Ahoy als mister Las Vegas. Ook hier weer met zijn eigen orkest en liveband. Zijn stem en performance bracht Bouke in 2012 zelfs tot in Memphis (USA) waar hij op het landgoed Graceland mocht optreden voor een wereldwijd Elvis publiek

Eerste informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht!

Besloten of openbaar optreden?

5 + 3 =

Cat international booking agency in the Netherlands

Welke informatie is nodig voor een definitieve boeking ?

 • Welke artiest band of act wilt u boeken?
 • Datum van het optreden.
 • Tijdstip van het optreden.
 • Uw persoonlijke contactgegevens.
 • Adresgegevens van de locatie.
 • Contactpersoon op locatie.
 • Wat voor type feest en voor hoeveel personen?
 • Is het een besloten of openbaar optreden?
 • Bijzonderheden; bijvoorbeeld,- verrassing voor iemand-speciale gelegenheid-moeilijk bereikbaar.

Meer informatie:

Bel ons gerust tijdens kantooruren op:

+31 (0)13  570 22 55 of +31 (0)653130823

Pin It on Pinterest