SVNteen thema shows

blank

blank SVNTEEN Shows

CAT is een samenwerking aangegaan met SVNteen om u perfect te voorzien van een avondvullend programma waar u gasten heerlijk worden vermaakt.

De SVNteen thema, tribute & look a like shows zijn gemaakt om aan al uw entertainment behoeften voor elk soort evenement te voldoen.

Hun filmthema’s laten iedereen meezingen en dansen op de dansvloer. De Party like … shows bestrijken elk tijdperk dat je kunt bedenken om je thema-avond of feest naar een hoger niveau te tillen. Ze hebben ook unieke concepten die ze graag aanpassen aan uw specifieke wensen of locatie.

SVNteen omvat alles wat met entertainment te maken heeft, waaronder Multi Tribute-shows, muziektheatershows, themavoorstellingen en een scala aan zangers, dansers of bands voor elke gelegenheid.

SVNteen creëert alle aspecten van de uitvoering, van conceptie, choreografie, vocale arrangementen, kostuums en finishing touches zelf.

Bekijk hieronder hun presentatie video en oordeel zelf!

OVER ONS

De oprichters van Svnteen Entertainment Jeni Jaye en Lauren Green hebben meer dan 20 jaar gecombineerde ervaring in de entertainmentindustrie. Met waarderingen zoals ITV X Factor UK, MTV UK, UNIVERSAL STUDIOS SINGAPORE en toeren met KYLIE MINOGUE. 

blank

Pin It on Pinterest