PETE LINCOLN (The Sweet, formerly of SAILOR)

PETE LINCOLN (The Sweet, formerly of SAILOR)

​Pete Lincoln

Wat een Artiest is dit zeg, fantastisch! Wij hebben hem meegemaakt met zijn akoestische avond met zijn band FRONTM3N! Deze zijn natuurlijk ook bij ons te boeken.!

 

Dini

Booking agent, CAT International

Pete Lincoln – Videos

Pete Lincoln en FRONTM3N

Een exclusieve akoestische avond

Peter Howarth, Mick Wilson en Pete Lincoln zijn: FRONTM3N!
De drie charmante Engelsen werden bekend als zangers van de Hollies, 10cc, Sweet en Sailor.
Al in de jaren 90, 24 jaar geleden, leerden de 3 uitzonderlijke muzikanten elkaar kennen toen ze voor het eerst samenwerkten als zangers en gitaristen in de band van Sir Cliff Richard, voordat ze elk een opmerkelijke carrière begonnen.

Terugkijken kan vreselijk triest zijn, soms zelfs diep bitter. Niet iedereen die het zich herinnert, is in een goed humeur. Maar als Peter Howarth, Pete Lincoln en Mick Wilson terugdenken, verspreidt zich een gezellige warme bewondering, wat ook te danken is aan het feit dat de drie doorgewinterde heren niet nadenken over hun eigen, op de een of andere manier verloren jeugd.

Strikt genomen zou het trio kunnen worden omschreven als een supergroep, het is bijna alsof Paul McCartney, Jimmy Page en David Crosby zich hadden verenigd om een ​​trio te vormen. Elk van hen is of was immers de zanger van een band die de hoogste niveaus van pop en rock bereikte.

Het is pas een tijdje geleden en geen van de drie was op dat moment aan boord, wat helemaal niet uitmaakt. Howarth is momenteel de zanger van The Hollies, Lincoln-zanger voor The Sweet en Wilson voor 20 jaar 10cc. Het trio treedt al ruim twee jaar samen op als Frontm3n, wat blijkbaar logisch is. “Op papier werkt het niet echt”, lacht Mick Wilson, “The Sweet zijn duidelijk anders dan The Hollies, die op hun beurt helemaal niet lijken op 10cc. Het respectievelijke songmateriaal is ook totaal anders. Maar als je akoestisch speelt en vriendschap, enthousiasme en liefde voor muziek toevoegt, klinkt het resultaat alsof alles op één en dezelfde plek is gemaakt ”. Er zijn drie gitaren en drie stemmen, “samen klinkt het als twee uur met een van deze radiostations uit de gouden eeuw.” Je knikt onwillekeurig.


 

Eerste informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht!

Besloten of openbaar optreden?

7 + 15 =

Cat international booking agency in the Netherlands

Welke informatie is nodig voor een definitieve boeking ?

  • Welke artiest band of act wilt u boeken?
  • Datum van het optreden.
  • Tijdstip van het optreden.
  • Uw persoonlijke contactgegevens.
  • Adresgegevens van de locatie.
  • Contactpersoon op locatie.
  • Wat voor type feest en voor hoeveel personen?
  • Is het een besloten of openbaar optreden?
  • Bijzonderheden; bijvoorbeeld,- verrassing voor iemand-speciale gelegenheid-moeilijk bereikbaar.

Meer informatie:

Bel ons gerust tijdens kantooruren op:

+31 (0)13  570 22 55 of +31 (0)653130823

Pin It on Pinterest