SVNteen Dancers

SVNteen Dancers

Prijs onder voorbehoud:

Vanaf € 350,- p.p

 • Tape-act
 • Duur: op aanvraag
 • Geluid: exclusief
 • Genre: Dance

Door de jaren heen heeft Svnteen allerlei verschillende shows geproduceerd en is er een groot netwerk van dansers/essen ontstaan. We zouden die artiesten graag noemen en nu een dansers sector introduceren . Met artiesten die over de hele wereld hebben gedanst en gechoreografeerd, zijn we er meer dan zeker van dat we iets kunnen bieden om uw publiek te prikkelen en te imponeren. Of het nu gaat om freestyle dansers voor een club of een groep dansers die routines uitvoeren die passen bij het thema van uw evenement, 17 dansers hebben het. Hieronder staan  een aantal voorbeelden

blank

Zoe Francesca

Zoe studeerde aan Kingston University London en behaalde een 1e klas BA (Hons) in Dans. Sinds haar afstuderen geeft Zoe dansles aan de Universiteit van Leeds, zowel op lagere als middelbare scholen en lessen voor volwassenen voor The Dance Studio Leeds.
Je hebt misschien Zoe zien optreden in het Leeds Rhinos Dance-team op een speldag of een gemeenschapsproject leiden. Zoe is een veelzijdige artiest met een scala aan dansstijlen onder haar riem. Zoe heeft ook een passie voor choreografie die wordt getoond via haar conceptvideo’s voor haar YouTube-kanaal en haar eigen team ZF Dancers die regelmatig samenwerken met Svnteen Ents.

 

blank

Louise Watson

Louise studeerde dans en muziektheater aan het Renaissance Arts Conservatoire en Aerial Hoop aan Leeds Aerial Arts. De afgelopen jaren heeft ze gedanst in verschillende periodedrama’s voor zowel BBC als ITV. Louise en heeft meegewerkt aan het toeren van pantomimes voor scholen en heeft opgetreden in kindershows en liefdadigheidsevenementen. Ze geeft nu de hele week dansles aan alle leeftijden, maar vindt het nog steeds heerlijk om haar dansschoenen aan te trekken en op te treden wanneer ze maar kan!
Louise heeft getraind in meerdere stijlen en past verbazingwekkend goed in verschillende concepten en shows. Dit maakt haar een geweldige toevoeging aan Team 17.

Lauren Cher Evans

Lauren Cher Evans,

is opgeleid aan de Northern School of Contemporary Dance. Sindsdien treedt Lauren de afgelopen tien jaar professioneel op. Ze concentreert zich voornamelijk op de stijlen commercieel, hedendaags, jazz en straat Lauren heeft een duidelijk idee van wie ze is als artiest. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement of een modeshow, Lauren weet hoe ze het podium moet bewerken. Enkele van Lauren’s credits en eerdere klanten zijn onder meer Flirty Dancing, The MOBO Awards, Adidas en New Balancecontent goes here.

Louise Hey

Louise Hey,

behaalde een BA (Hons) in Dans en Muziektheater aan de Universiteit en bleef daarna haar droom nastreven om een professionele danseres en zangeres te worden.
Louise is een ervaren danseres die optreedt in showteams in verschillende hotels over de hele wereld en op een aantal cruiseschepen, waaronder SAGA, Fred Olsen, Celestyal en Thomson (nu Marella). Meer recent is Louise gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en treedt ze op in theaters, vakantieparken en op evenementen door het hele land. Een leuk feit over Louise is dat ze op een hoogte van 4.500 meter uit een vliegtuig is gesprongen en er absoluut van genoten heeft. Louise voegt een geweldige persoonlijkheid en aanwezigheid toe op het podium in 17 producties!

blank

Ella Hey,

heeft op vele fantastische locaties opgetreden als danseres, waaronder het Shaftesbury Avenue-theater en het New Wimbledon-theater, en ze werkte ook samen met choreografen uit het West End om een jazzbedrijfstour te voltooien.
Ella heeft veel ervaring als performer met het binnenhalen van pantomimecontracten, danscontracten in Cyprus en toert nu met 17 Ents.
Ella is ook een dansleraar aan de Starlight Academy en Liquid Dance.

blank

Alice Wilkins

Alice is een performancekunstenaar, choreograaf en voormalig Disney-castlid!Vorig jaar verscheen ze op Channel 4’s “Flirty Dancing”, meest recentelijk zong ze op BBC’s ‘Love Song’, en binnenkort debuteert ze op ‘Maori Television’ als een bijrol in een nieuwe comedyshow! Haar opleiding omvat een eersteklas BA (hons) diploma in hedendaagse dans en een postdoctoraal certificaat in theater. Alice heeft 8 jaar internationale ervaring in festivals, evenementen, hotels, themaparken en theaters

Eerste informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht!

Besloten of openbaar optreden?

15 + 13 =

Cat international booking agency in the Netherlands

Welke informatie is nodig voor een definitieve boeking ?

 • Welke artiest band of act wilt u boeken?
 • Datum van het optreden.
 • Tijdstip van het optreden.
 • Uw persoonlijke contactgegevens.
 • Adresgegevens van de locatie.
 • Contactpersoon op locatie.
 • Wat voor type feest en voor hoeveel personen?
 • Is het een besloten of openbaar optreden?
 • Bijzonderheden; bijvoorbeeld,- verrassing voor iemand-speciale gelegenheid-moeilijk bereikbaar.

Meer informatie:

Bel ons gerust tijdens kantooruren op:

+31 (0)13  570 22 55 of +31 (0)653130823

Pin It on Pinterest