Roy Orbinson & The Traveling Wilbury’s

Roy Orbinson & The Traveling Wilbury’s

blank
Roy Orbinson-Travelin Wilbury's

In de late jaren 80 werd een van de beroemdste en meest memorabele supergroepen aller tijden geboren, The Travelling Wilburys. Met vijf afzonderlijke iconen op zich, creëerde dit formidabele team een album dat de muziekindustrie volledig op zijn kop zette en wereldwijd meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht. Door de aanzienlijke talenten van George Harrison,

Roy Orbison, Jeff Lynne, Tom Petty en Bob Dylan te bundelen, waren The Wilburys een echte kracht om rekening mee te houden en creëerden ze een geluid en stijl die zo uniek waren, dat er zelfs tot op de dag van vandaag nog nooit iets helemaal is geweest. het leuk vinden. Nu kun je ze samen beleven met deze geweldige tribute show.

Met een gemakkelijke, ontspannen stijl, uitstekende zang en muzikaliteit en een groot respect voor elkaars talent, zullen deze jongens je een geweldige avond vol up-tempo feelgood-entertainment bezorgen zoals je nog nooit eerder hebt gezien.

De show bevat ook enkele individuele hits van de Famous 5, waaronder MR BLUE SKY, ROLL OVER BEETHOVEN, SWEET TALKIN WOMAN, ALL OVER THE WORLD, I WONT BACK DOWN, FREE FALLIN, RUNNING DOWN A DREAM, BLOWIN IN THE WIND, THE MIGHTY QUINN, KNOCKIN on heaven’s door, here comes the sun, i GOT MY MIND SET ON YOU, MY SWEET LORD, PRETTY WOMAN, ONLY THE LONELY, IN DREAMS, YOU GOT IT EN i DROVE ALL NIGHT.

Mark Pearson as George Harrison

Mark zit al meer dan 30 jaar in de showbusiness en heeft op enkele van de grootste podia in het land gespeeld, waaronder Wembly Arena, NEC Birmingham, Sheffield Arena, Hammersmoth Apollo en Glasgow SECC. Hij kwam bij de band in juni 2018 en is snel een Wilbury-favoriet onder onze fans geworden, dankzij zijn gemakkelijke charme en natuurlijke uitstraling op het podium. Voeg daarbij zijn opwindende gitaarspel en dit is een man die zeker indruk zal maken.
In West End werkte Mark in ‘Elvis – The Musical’ met PJ Proby en meer recentelijk hielp hij bij het opzetten en spelen van gitaar in ‘Some Guys Have All The Luck’ – A tribute to Rod Stewart. Hij heeft over de hele wereld gewerkt, waaronder Rome, Portugal, Frankrijk, Kuala Lumpar en de VS.

Paul Hopkins als Roy Orbinson

Paul treedt al meer dan 20 jaar op met zijn eerbetoon aan The “Big O”. Paul speelde in enkele van de grootste theaters van het land, waaronder The London Palladium, en toerde ook wereldwijd in de VS, het Midden-Oosten en Scandinavië om er maar een paar te noemen. Hij verscheen in verschillende van zijn eigen reizende producties en werkte ook voor grote producerende bedrijven en bedrijfsreuzen.

We zijn erg trots om de muziek rauw en echt te houden, zonder de hulp van kliktracks of vooraf opgenomen achtergrondzang. Het kan moeilijk zijn zonder een volledig orkest bij ons te hebben, maar iedereen speelt zijn hart, om ervoor te zorgen dat we je een volledig live show kunnen brengen. Alles wordt waar mogelijk in de originele toonsoort gedaan en is trouw aan de manier waarop de originele band het schreef en speelde. We proberen niet onze eigen interpretatie in de muziek te stoppen, omdat het ons doel is om het te laten klinken als de platen die we allemaal kennen en waar we van houden.

Aubrey Robinson als Bob Dylan

In de afgelopen 35 jaar heeft Aubrey gewerkt en het podium gedeeld met artiesten als Jimmy Osmond, Russell Watson, Jane McDonald, Ray Lewis en Paper Lace. De afgelopen 12 jaar heeft hij uitgebreid gewerkt in theaterproducties, waarbij hij toerde door het Verenigd Koninkrijk en Europa, evenals in West End. Hij is ook een veelgevraagd theater- en dansorganist; hij was de afgelopen 15 jaar de vaste organist van Sheffield City Hall en trad ook op op locaties in het hele land, waaronder de iconische Blackpool Tower Ballroom.
Als hij niet op tournee is, is hij eigenaar van Harmony Music School in Sheffield. Met twee vestigingen en meer dan 450 studenten is dit nu een van de grootste particuliere muziekscholen in South Yorkshire.

blank

Red Litchfield als Jeff Lynn

Red kwam pas in januari 2019 bij de band en was een fantastische aanwinst voor de show. Muziek heeft sinds zijn vijfde piano gespeeld en heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in het leven van Red. Toen ik opgroeide met het luisteren naar bands als AC / DC en Fleetwood Mac, zorgde hij op negenjarige leeftijd voor een natuurlijke progressie naar de gitaar.Hij speelde en leerde van artiesten variërend van Chad Smith (Red Hot Chilli Peppers), Whitesnake en Scott Gorham (Thin Lizzy) tot Daniel Beddingfield en Pete Waterman.

Na zes jaar semi-professioneel gitarist te zijn geweest, sloot hij zich aan bij zijn eerste internationale functionele band. Nadat hij vier contracten had afgesloten op cruiseschepen, veerboten en vijfsterrenhotels waar het normaal is om tot vijf sets per nacht te spelen, ging hij al snel de mentale en fysieke uitdaging aan die nodig is om in een energieke feestband op te treden. Het dwong hem ook om zijn basisvaardigheid als achtergrondzang aan te scherpen, die uitgroeide tot de mannelijke hoofdvocalist in een band met twee zangeressen.

Roy Orbinson & Travelin Wilbury's

Buddy Baker als Tom Petty

Buddy kwam begin 2018 bij de show en nam de fulltime rol op zich van de Amerikaanse pop / rocklegende Tom Petty, die we helaas in 2017 zijn kwijtgeraakt. Buddy heeft een zeer opwindende carrièregeschiedenis en heeft behoorlijk wat tijd doorgebracht met leven en leven. werken in de VS Hij gaf muziekles sinds 1991, zowel privé als op universiteiten in het VK en Amerika. Hij gaf zelfs les aan Berkeley in 1998.
Buddy’s talenten hebben hem over de hele wereld gebracht, waaronder Spanje, Frankrijk, Portugal en Oostenrijk. Hij toerde behoorlijk uitgebreid in de Verenigde Staten met Brian White, Martina McBride, Lisa Stansfield, Antonio Fargas en Chesney Hawkes.

Jake Perretta is Jim Keltner

Jake pakte een paar drumsticks toen hij 10 was en begon meteen met lessen en optredens in schoolbands, lokale muziekgroepen en met vrienden in een coverband. Dit bracht hem een aantal geweldige kansen, waaronder een optreden in het Eden Project, de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Weymouth en de Royal Albert Hall.

Hij ging studeren aan The Academy of Contemporary Music, Guildford, waar hij les kreeg van Toby Drummond (Wicked, Billy Elliot, Lion King), Frank Tontoh (Amy Winehouse, Craig David) en Pete Riley (Guthrie Govan, Republica). Hij is blijven studeren bij Pete Riley en andere vooraanstaande drummers, waaronder Dave Weckl, Peter Erskine, Todd Sucherman, Neal Wilkinson en Bruce Becker.
Naast zijn huidige band die natuurlijk ‘Roy Orbison and the Traveling Wilburys Experience’ is, is Jake erg opgewonden om op te treden in zijn eigen originele band, ‘Khaki Scouts’, met binnenkort een debuutalbum.

Eerste informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht!

Besloten of openbaar optreden?

13 + 11 =

Cat international booking agency in the Netherlands

Welke informatie is nodig voor een definitieve boeking ?

  • Welke artiest band of act wilt u boeken?
  • Datum van het optreden.
  • Tijdstip van het optreden.
  • Uw persoonlijke contactgegevens.
  • Adresgegevens van de locatie.
  • Contactpersoon op locatie.
  • Wat voor type feest en voor hoeveel personen?
  • Is het een besloten of openbaar optreden?
  • Bijzonderheden; bijvoorbeeld,- verrassing voor iemand-speciale gelegenheid-moeilijk bereikbaar.

Meer informatie:

Bel ons gerust tijdens kantooruren op:

+31 (0)13  570 22 55 of +31 (0)653130823

Pin It on Pinterest