logo cat international

A live recreation of Status Quo

Quo Connection

Als antwoord op de overweldigende steun zijn voormalige leden van John Coghlan’s Quo, Mick Hughes, Rick Chase, Pete Mace en Russ Chadd hervormd onder de naam Quo Connection.

JCQ bestond al vijfentwintig jaar in verschillende vormen, en hun laatste optreden met John Coghlan op 24 september 2022 werd heel toepasselijk gespeeld bij Butlin’s in Minehead, waar het Status Quo-verhaal voor het eerst begon.

Quo Connection speelt veel van Quo’s hits plus een aantal ongelooflijke albumtracks en wil graag hun opwindende show naar een stad bij jou in de buurt brengen!

Quo Connection boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Quo Connection boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.