Tony as Robbie

Robbie Williams Tribute Show

De afgelopen twintig jaar heeft Tony het publiek over de hele wereld versteld doen staan ​​met zijn geweldige vertolking van de grootste entertainer van Groot-Brittannië: Robbie Williams! Na zijn debuut in Trevor Chance’s ‘Legends’ treedt Tony op over de hele wereld, waardoor het publiek voortdurend meer wil! Waar hij ook komt, hij laat mensen hun hoofd draaien en toeschouwers vragen: “Is hij het echt of niet?”

In 2005 had Tony het geluk Robbie persoonlijk te mogen ontmoeten, te praten over vrouwen, muziek en vooral voetbal. Hij wist zelfs de goedkeuring van zijn idool te krijgen toen Robbie zei: “ I love it , I am really flattered! It’s damn hard work to be me! “

In 2008 versloeg Tony al zijn ‘Robbie’-concurrenten en bemachtigde hij een plekje op BBC ONE’s, ‘The One And Only’, dat 6 opeenvolgende weken optrad voor 7 miljoen kijkers, en uiteindelijk in de finale een buiging maakte voor Dusty Springfield!

De gelijkenis is zo griezelig dat Tony in talloze promotiecampagnes en tv-shows in heel Europa is verschenen. Maar het hoogtepunt is toch wel de rol van Robbie in een reeks officiële korte films voor het album ‘Rudebox’.

Tony’s show omvat alle grootste hits, met een paar speciale verrassingen, die de ware aard van Robbie weergeven! De blikken, de bewegingen, de stem, het ego!!

Tony as Robbie boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Tony as Robbie boeken?
Prijs v.a. € 3.495,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.