Rockin' Eighties Fun

Rock of Ages Experience

Welkom bij de Rock of Ages Experience. Een geweldig eerbetoon aan de muziek van de succesvolle Hollywood-musical en -film.

Wees erop voorbereid dat je door de tijd wordt getransporteerd naar de California Sunset Strip terwijl ze de volledige rockervaring uit de jaren ’80 nabootsen. Van Bon Jovi en Guns N Roses tot Journey en Whitesnake.

Bereid je voor op een avond vol flamboyantie uit de jaren ’80, waarbij ze zich laten inspireren door enkele van de beste muzikale talenten uit het hele land, terwijl ze niet alleen de Rock of Ages-hits ten gehore brengen, maar ook enkele van de grootste rockliederen van het decennium!

Rock of Ages Experience boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Rock of Ages Experience boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.