Soul en Motown op zijn best

Soul Kinda Wonderful

Het nummer 1 bekroonde eerbetoon uit Groot-Brittannië aan The Drifters, The Four Tops en The Temptations. Herbeleef dat prachtige tijdperk grondig met Soul Kinda Wonderful, dit is Soul en Motown op zijn best.

Zanger Richie Sampson heeft op verschillende momenten opgetreden samen met voormalige leden van The Drifters, zoals Ray Lewis, Billy Lewis, Butch Leak en Roy Hemming’s. De band blaast klassieke Drifters-hits als ‘Under the Boardwalk’, ‘Save the Last Dance for Me’, ‘Up On The Roof, Kissing In The Back Row of The Movies’ nieuw leven in.

De groep brengt ook hulde aan geweldige originele leden zoals Ben E King en zijn solo hits Spanish Harlem & Stand By Me, Clyde McPhatter en Johnny Moore wiens muziek altijd herinnerd zal worden.

Soul Kinda Wonderful boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Soul Kinda Wonderful boeken?
Prijs v.a. € 4.000,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.