The Spicey Girls

Spice Girls Tribute Show

The SPICE GIRLS werden bewonderd door alle leeftijdsgroepen, van kleuter tot gepensioneerden.

THE SPICEY GIRLS laten je zien dat die MAGIE nog nog steeds aanwezig is. Bij elke show, als een meezing medley en dance sounds de bedoeling zijn, zullen zij die magische momenten terug laten beleven, je hoeft niet verder te zoeken dan THE SPICEY GIRLS.

The Spicey Girls bestaan uit een groep van 5 professionele zangeressen/danseressen die het klappen van de zeep erg goed kennen. Allen treden ook op als solo tribute van diverse Toppers. O.a. Beyoncé – Katy Perry – Madonna – Britney Spears etc.

Een combinatie met deze artiesten is altijd mogelijk net zoals met divers mannelijke tribute act vertolkers.

Spice Girls Tribute Show boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Spice Girls Tribute Show boeken?
Prijs v.a. € 1.495,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.