Saturday Night Fever

Stayin Alive

Stayin Alive wordt door vele gezien als de beste Europese tribute band van de BEEGEES in sound en looks. Volgens The Stage Newspaper, “Een van de meest overtuigende en geweldige tribute bands die ik in mijn leven gezien heb.”

Stayin Alive is de enige BEE GEES Tribute band die de mosterd bij de maaltijd serveert in een “live” set up. Fantastisch om naar de te kijken en een genot om naar te luisteren, deze definitieve Bees Gees Tribute band, er is geen gelijke.

The Band is op verschillende manieren te boeken: trio, playback met tape, met hun eigen 3 pers. Band of met een bestaande band ter plaatse.

Zij werden door de nationale UK’s tribute awards ondescheiden als the Nummer 1 tribute van The Bee Gees.

Stayin Alive boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Stayin Alive boeken?
Prijs v.a. € 4.495,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.