Katy Ellis is de ultieme Taylor Swift Tribute!

Taylor Swift Tribute

Taylor Swift heeft de top in de entertainmentwereld bereikt. Katy Ellis, de Engelse zangeres die met diverse onderscheidingen beloond werd (o.a. Nummer 1 TRIBUTE ACT VAN DE UK in 2018) geeft een tribute aan de populaire Taylor Swift. Katy duikt in een volledig authentiek soiree met haar geweldig vocale talent om haar publiek mee te voeren in de wereld van de megaster wat Taylor Swift geworden is.

Katy werkte op bedrijfsfeesten en theaters door geheel Engeland en ze werd gekozen om in musicals te zingen in het WEST END van Londen. Daarnaast was zij een zeer welkome gastzangeres op cruise schepen. Katy vindt het een absolute eer om de liedjes van haar favoriete zangeres te kunnen laten horen.

Net zoals Taylor Swift zingt Katy nu ruim 15 jaar. Haar vocal training is niet voor niets geweest, het heeft haar de mogelijkheid gegeven om een breed vocaal bereik te gebruiken en ook de typische Amerikaanse “twang” in haar stem te laten horen. Katy is een massieve SWIFTY zelf, ze speelt , ook net zoals Taylor diverse instrumenten zoals de piano-gitaar en ze studeert ukelele.

Zij verkleedt zich een aantal keren tijdens optredens. Ze zingt de hits vanaf Taylors eerste successen Our Love song en Love Story waarna zij zich begeeft in de periode van de Twenty-Tens zoals I knew you were trouble, All to Well en Blank Space.
De show neemt je mee in de reis van de Country pop prinses, met bewegende haarlokken en jurken, inclusief de Cool zonnebril , naar de T-shirts look van her RED album.

Haar energie en stijl + attitude maken het voor Katy mogelijk om dezelfde “Swifty”sound keer op keer te vertolken voor een uitzinnig publiek.

Taylor Swift Tribute boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Taylor Swift Tribute boeken?
Prijs solo of met band op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.