Ongelooflijk leuke familieshow

That’s Showbisney

Showbisney is een ongelooflijk leuke familieshow. Met een uniek verhaal dat al je favoriete kinderfilmpersonages samenbrengt. Geïnspireerd door Disney en de wereld van de showbizz, dus zowel volwassenen als kinderen zullen genieten van deze zang- en acteershow!

Naarmate het verhaal vordert, zingt het publiek mee met muzikale favorieten zoals Let It Go, A Whole New World, Hakuna Matata, The Bare Necessities en nog veel meer!

Uitgelichte nummers zijn onder meer; Let It Go- Hakuna Matata- A Whole New World – This Is Me- The Greatest Show-  The Bare Necessities en vele anderen.

That’s Showbisney boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

That’s Showbisney boeken?
Prijs v.a. € 1.500,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.