The Original Band

The Blow Monkeys

Met hits als ‘Digging Your Scene’ en ‘It Doesn’t Have To Be This Way’ belichaamden The Blow Monkeys de glamour van de pop uit het midden van de jaren 80 op zijn meest sierlijke en verfijnde manier. In de frontman van de band, Robert Howard (ook bekend als Dr. Robert), hadden ze een lange, charismatische zanger die de geestige, scherpe liedjes schreef.

Hoewel het duidelijk de band van Robert was, beschikten de Blow Monkeys ook over drie enorm getalenteerde muzikanten: bassist Mick Anker (hij met de kenmerkende bolhoed), saxofonist Neville Henry en drummer Tony Kiley.

Nu zijn ze terug en direct te boeken via CAT International.

The Blow Monkeys boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

The Blow Monkeys boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.