Earth, Wind & Fire Tribute

the CHICAGO FUNK
LIVE ON STAGE

LIVE VIDEO

Exclusief te boeken bij Cat International BV

Ultieme Live Sensatie

BEKEND VAN TV
The Tribute - Battle Of The Bands

The Chicago Funk band is de sensationele Earth, Wind & Fire Tribute band van Nederland
De perfecte band voor uw evenement!

Bovendien heeft de band recent deelgenomen aan de Battle of the Tribute Bands (SBS6), waar ze hebben laten zien wat ze in huis hebben. De Battle of the Tribute Bands is een populair televisieprogramma waarin verschillende tribute bands tegen elkaar strijden om de titel van de beste tribute band van Nederland te winnen.

Deze band bestaat uit zeer ervaren muzikanten met vele jaren ervaring in het entertainen van verschillende soorten publiek, van kleine feesten tot grote festivals. Hun muziekstijl is ongeëvenaard en blijft mensen van alle leeftijden aanspreken.

Deze band steelt gegarandeerd de show op uw evenement. Hun energieke optredens, unieke muziekstijl en jarenlange ervaring maken ze een van de beste keuzes die u kunt maken.

Wilt u deze super tributeband boeken?
Wees er snel bij!

Party Time

Dat is gegarandeerd met  deze topact voor uw event!

Unieke Sound

Geniet van de authentieke '70s & '80s disco funk sound!

Top Vocals

De kenmerkende stemmen van Earth, Wind & Fire!

Funk & Soul

Heerlijk dansen op Boogie Wonderland,  September etc

A tribute to the Legendary EWF band

THE BEST TRIBUTE BAND LIVE ON STAGE

Bij deze professionele tribute band klopt alles tot in de perfectie; van kleding tot danspasjes en natuurlijk worden alle hits die iedereen kent perfect uitgevoerd en meegezongen door het publiek. Wanneer je je ogen dicht doet, is het alsof Earth, Wind & Fire op het podium staat.

Dus haal uw ’70s en ’80s outfit uit de kast en laat u meeslepen op deze muzikale reis naar “Boogie Wonderland, Fantasy,  In the Stone en wereldhit September.

Deze show is geschikt voor alle leeftijden en zal bij iedereen het disco vlammetje doen ontwaken. Wacht niet langer en boek nu voor 2024!

Testimonials

WAT ANDEREN ZEGGEN

Serena Janssen

Funk, Soul.....GE-WEL-DIG! De stemmen, de sound, de beat, de groove! Wat een kneitergoede band! Een heerlijke groovy sound brengt Earth Wind and Fire weer helemaal terug!

Serena Janssen

Gerda Zweers

Zoooo geweldig die band, die stemmen, de performance, super! SUPER SUPER GAAF.....YES DANCE ... BOOGIE BOOGIE .... WONDERLAND . WORDT HIER ZO VROLIJK VAN!

Gerda Zweers

Rose Apon

Een echte TRIBUTE to Earth, Wind and Fire 💥👊🙏 RESPECT. Ik hoop nog veel van jullie te horen. Ik kan niet wachten tot jullie live Tribute optreden in Eindhoven en elders in het land! Let's Groove 💃🕺

Rose Apon

Revive the '70s & '80s again

HIGH ENERGY SHOW

Bekijk de video om een goede indruk te krijgen van de energieke live shows incl. top choreografie en talrijke kleurrijke kostuums die The Chicago Funk neerzet.

Alles op een rijtje

GOOD TO KNOW

The Chicago Funk: professionele tribute versie van de legendarische popgroep uit de jaren ’70 en ’80.

  • Energieke live act
  • Duur: 1 x 60 minuten of 1x 1,5 uur
  • Bezetting: 12 personen en 4 personen Crew 
  • Genre: Engelstalig / Soul, Funk & Disco
0 +
Shows ... and counting
0 +
Professional Team

BOEKINGSAANVRAAG

logo cat international

Vul het formulier volledig in aub

Boekingsaanvraag formulier TCF

Op zoek naar de perfecte artiest voor uw evenement?

BEL DAN CAT INTERNATIONAL
+31 (0)13 570 22 55

Of stuur een e-mail naar dini@cat-int.com

CAT International verzorgt boekingen voor tribute acts/bands, zanger/essen, look alikes, allround bands, en complete shows door de beste artiesten van Nederland en daarbuiten. Of het nu gaat om een ​​bedrijfsfeest, bruiloft, festival of ander evenement.

Dus als u op zoek bent naar een topact voor een evenement, neem dan contact op met CAT International en laat ons u helpen de perfecte act te vinden die past bij uw evenement en budget. Met onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk in de entertainmentindustrie kunnen we ervoor zorgen dat uw evenement een onvergetelijke ervaring wordt voor u en uw gasten.

 

Hieronder een greep uit het aanbod van artiesten die u via CAT International kunt boeken.

Elvis Tribute

Bouke

Elvis Tribute

Taylor Swift Tribute

Katy Ellis

Taylor Swift Tribute

Killer Queen

Queen Trbute

Killer Queen

Ed Sheeran Experience

Ed Sheeran Tribute

Ed Sheeran Experience

Madonna Tribute

Jeni Jaye

Madonna Tribute

Guns n' Roses

Guns n' Roses Experience

Guns n' Roses

Tina Turner Tribute

Diva Turner

Tina Turner Tribute

Robbie Williams

Tony Lewis

Robbie Williams

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.