Welcome to the jungle!

The Guns N' Roses Experience

De Guns N’ Roses Experience zijn het grootste, beste, meest succesvolle en meest gevraagde GN’R-tribute ter wereld. Geen overdreven bewering, ze bewijzen het keer op keer!

Een betere GN’R-tributeband als deze kun je niet vinden. Zo dicht bij het origineel dat 3 verschillende Guns N’ Roses-leden hen persoonlijk vroegen om op het podium te komen. Bovendien hebben leden van Slash’s Snakepit, Alice Cooper en Whitesnake, om er maar een paar te noemen, hen dezelfde vraag gesteld.

Gn’Re heeft de enige zanger die in staat is exact dezelfde unieke vocale stijl te leveren en een show te geven die synoniem is met Classic Axl Rose. Gn’Re heeft de enige gitarist van de verschillende tributebands OFFICIEEL ONDERSTEUND door MARSHALL AMPS, net als de legende SLASH zelf. Samen met de 4 andere Gn’R Clones leveren ze het geluid en de uitstraling die door geen enkele andere band geëvenaard wordt.

Sinds hun allereerste optreden rolt de Guns N’ Roses Experience-trein in een ongelooflijk tempo en zijn shows over de hele wereld uitverkocht. Met een echt GN’R-geluid en een show op het podium herschept The Guns N’ Roses Experience minutieus elk visueel detail en elke muzikale noot van de roekeloze geest van de originele Guns’ N Roses.

The Guns N' Roses Experience boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

The Guns N' Roses Experience boeken?
Prijs v.a. € 2.995,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.