The Guns n’ Roses Experience

 

The Guns ’n Roses Experience.

 

De Guns n ’Roses-Experience

ijn de grootste, de beste, de meest succesvolle en meest gevraagde Gn’R-tribute ter wereld.

Geen overdreven bewering, ze bewijzen het keer op keer.

Je kunt geen betere Gn’R tribute band vinden als deze. Zo dicht bij het origineel dat 3 verschillende leden van Guns’N Roses hen persoonlijk gevraagd hebben om mee op het podium te komen. Daarnaast hebben leden van Slash’s Snakepit, Alice Cooper en Whitesnake, om er maar een paar te noemen, hun dezelfde vraag gesteld.

Gn’Re heeft de enige zanger die in staat is om exact dezelfde unieke vocale stijl en show neer te zetten synoniem met Classic Axl Rose. Gn’Re hebben de enige gitarist van de verschillende tributebands  die OFFICIEEL word ONDERSTEUND door MARSHALL AMPS, net als de legende SLASH zelf. Samen met de 4 andere Gn’R- Klonen leveren zij de sound en uiterlijk dat ongeëvenaard is door enige andere band.

Sinds hun allereerste optreden rolt de Guns N ‘Roses Experience-trein in een ongelooflijk tempo en Shows die uitverkopen over de hele wereld.

Met een echte GN’R-geluids- en podiumshow herschept The Guns N ‘Roses Experience minutieus alle

visueel details en elke muzikale noot van de roekeloze geest van de originele Guns ‘N Roses

legendarische live optredens.

In een verpletterende set zijn alle benodigdheden bedekt met adembenemende nauwkeurigheid, inclusief Welcome To The Jungle, November Rain, Sweet Child O ‘Mine, Paradise City, Mr. Brownstone, You Could Be Mine,Nightrain, Rocket Queen, Knocking on Heaven’s Door en nog veel meer …

Mis deze kans niet om de meest authentieke live Guns ‘N Roses-ervaring te zien touren.

Andere bands hebben geprobeerd, maar slagen er niet in om een ​​echte GnR-ervaring te leveren.

Gn’Re is de enige band die erin slaagt de hoge Octane Gn’R liveshow uit te voeren zoals gezien door miljoenen in de jaren 80/90 zoals het bedoeld is door de originele band..

NIEMAND DOET HET BETER

 

Dit bericht is ook beschikbaar in: blankEnglish blankDeutsch

Pin It on Pinterest

Share This