Heehaw!!

The Hillbilly Moonshiners

The Hillbilly Moonshiners is een eigentijdse bluegrass-rockband die je favoriete nummers van toen en nu speelt. That’s right, folks. Ze dompelen je liefste radiohits in wat vies Louisiana-moeraswater. Heehaw!

Herbeleef klassieke deuntjes van artiesten als George Baker, Bon Jovi, Michael Jackson en Stealers Wheel, en feest op moderne hitnummers van The Weeknd, Miley Cyrus, Beyoncé, Mumford & Sons en dergelijke.

The Hillbilly Moonshiners hebben een nieuwe video uitgebracht met daarin een cameo van niemand minder dan Walter Spangenberg van de Franse bed & breakfast Le Domaine Vert. De band reisde af naar Frankrijk om daar beelden voor de nieuwe single ‘Shake It Off’ te schieten.
“Een onvergetelijke ervaring!”

The Hillbilly Moonshiners boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

The Hillbilly Moonshiners boeken?
Prijs v.a. € 2.995,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.