A masterclass in musicianship

The Illegal Eagles

The Illegal Eagles vieren de muziek van de legendarische Amerikaanse countryrockband Eagles aan de westkust en brengen hun kenmerkende muzikale bekwaamheid, scherpe aandacht voor detail en ongelooflijk showmanschap naar elk optreden.

Hun geweldige show bevat het allerbeste uit de legendarische Eagles-catalogus, waaronder ‘Hotel California’, ‘Desperado’, ‘Take It Easy’, ‘New Kid In Town’, ‘Life In The Fast Lane’ en nog veel en veel meer…

The Illegal Eagles boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

The Illegal Eagles boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.