the International Cranberries' Tribute Band

The Lizberries

The Lizberries zetten een accurate en spannende show neer, met onder meer: de beste hits van de Cranberries, de populairste nummers en de grootste hits, zelfs in akoestische versie.

De stem, die vooral lijkt op die van Dolores, het geluid en de trouwe aandacht voor details, de lange ervaring op podia en het uitgebreide repertoire aan liedjes en de grote passie voor de Cranberries maken Lizberries tot de beste Cranberries tributeband.

The Lizberries boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

The Lizberries boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.