The CoPolice 100% live!

The Police Tribute

Het powertrio The Copolice, afkomstig uit Cambridgeshire (UK), is een tributeband die zich toelegt op het kanaliseren van het iconische geluid en de energie van The Police.

Hun reis begon als gepassioneerde fans van deze legendarische band, en ze hebben hun optredens zorgvuldig ontworpen om hun muziek te eren. De bandleden brengen een schat aan ervaring en een gedeelde liefde voor de tijdloze hits van The Police mee.

The CoPolice boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

The CoPolice boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.