Johnny Warman’s Magic Bus

The Total Who Show

Bekijk de Total Who Show van Johnny Warman’s Magic Bus – met muzikanten die hebben opgetreden met Roger Daltrey, Pete Townshend en John Entwistle van de band zelf.

Bereid je voor op twee uur aan hits en klassiekers van The Who, waaronder Won’t Get Fooled Again, My Generation, Pinball Wizard, Who Are You, Substitute, Can’t Explain, The Seeker en I Can See For Miles.

En dit alles uitgevoerd door topmuzikanten die hebben gewerkt met The Who, David Bowie, Bruce Springsteen, Foo Fighters en The Small Faces.

‘Het is de moeite waard om deze jongens te bekijken. Niet te missen.” The WHO

The Magic Bus doet ook twee andere shows! Je kunt ze ook inhuren voor The Total 60s & 70s Show en de Mods & Rockers Show (zie ook de video’s). De gage is gelijk.

The Total Who Show boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

The Total Who Show boeken?
Prijs v.a. € 3.000,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.