The Original Band

The Troggs

Hun populariteit is nooit afgenomen en er is nog steeds veel vraag naar de band, zowel in Groot-Brittannië als de rest van Europa, waar ze regelmatig headliner zijn op festivals die duizenden fans trekken.

Hun aantrekkingskracht kent geen leeftijdsbarrières, fans variëren van de trouwe fans die hen door de jaren heen hebben gesteund tot de vele nieuwe fans van de jongere generatie(s).

The Troggs boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

The Troggs boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.