All their hits plus the best of 70's Disco

The Village People Tribute

The Village People was een van de meest iconische muziekgroepen ter wereld. Hun muziek maakt deel uit van het internationale liedboek en is te zien in talloze films, op Broadway en in reclamespots. Natuurlijk wordt “Y.M.C.A” (samen met de gelijknamige dans) gespeeld op bijna elk feest, elke bruiloft, bar mitswa en sportevenement ter wereld.

Ze hebben wereldwijd meer dan 100 miljoen platen verkocht.

Datzelfde feestgevoel hebben we opnieuw gecreëerd met ons gloednieuwe eerbetoon Y M C A. Alle hits van The Village People plus het beste van 70’s Disco

The Village People Tribute boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

The Village People Tribute boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.