The Authentic Tribute to Led Zeppelin

The Zeppelins TRIBUTE BAND

We zijn erg gelukkig met de sound,  het beeld en de energie van Led Zeppelin die we hebben weten te creëren om een ode te brengen aan de band op het hoogtepunt van hun carrière.

Met  tientallen jaren ervaring in tribute en originele bands hebben we een ROBERT PLANT die zonder problemen de hoge noten kan zingen. We hebben een JIMMY PAGE die de kenmerkende fretboard gymnastiek op zijn gitaar kan leveren.

Samen met een John Paul Jones en een John Bonham die het hart van deze ijzersterke show op volle snelheid met het juiste volume laten kloppen.

We geven met veel energie en passie, muziek en vakmanschap Led Zeppelin eer die ze verdienen.

The Zeppelins boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

The Zeppelins boeken?
Prijs v.a. € 3.995,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.