Rod Stewart Tribute

Tonight’s the Night Rod Stewart TRIBUTE

Ierland’s nr. 1 Rod Stewart Tribute-show ‘Tonight’s the Night’ heeft het publiek over de hele wereld versteld doen staan. Een zevenkoppige live, volledige productieshow met sexy achtergrondzangers/danseressen.

Lee Hedley is een zeer gerespecteerde frontman en weet hoe hij een live publiek moet aanspreken. Met naar verluidt een van de best klinkende, meest natuurlijke Rod-stemmen ter wereld, kostuumwisselingen en liedjes uit de uitgebreide catalogus van Rod Stewart, laat hij je door de gangpaden dansen en meezingen vanaf het eerste nummer. 

Deze show is een twee uur durende achtbaan met de beste nummers van Rod Stewart en is hard op weg een van de meest gewilde tribute-shows te worden.

Tonight’s the Night Rod Stewart boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Tonight’s the Night Rod Stewart boeken?
Prijs v.a. € 3.995,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.