Johnny Warman’s Magic Bus

Total 60s & 70s Rock Show

Bekijk de Total 60s & 70s Rock Show van Johnny Warman’s Magic Bus – met muzikanten die hebben opgetreden met Roger Daltrey, Pete Townshend en John Entwistle van de band zelf.

Bereid je voor op twee uur aan hits en klassiekers van T Rex, David Bowie, Led Zeppelin, Cream, Jeff Beck, The Kinks, Cream, Jimi Hendrix en meer… En dit alles uitgevoerd door topmuzikanten die hebben gewerkt met The Who, David Bowie, Bruce Springsteen, Foo Fighters en The Small Faces.
‘Het is de moeite waard om deze jongens te bekijken. Niet te missen!

The Magic Bus doet ook twee andere shows! Je kunt ze ook inhuren voor the The Total WHO Show en de Mods & Rockers Show (zie ook de video’s). De gage is gelijk.

Total 60s & 70s Rock Show boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Total 60s & 70s Rock Show boeken?
Prijs v.a. € 3.000,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.