Alle hits live!

TOTO Live Experience

TOTO Live Experience brengt de muziek van TOTO terug naar de Nederlandse podia! Met hits als Rosanna, Hold The Line en Africa bezorgt deze band je een onvergetelijke live ervaring. De muziek van TOTO domineerde de hitlijsten in de jaren ’80 en is na ruim veertig jaar nog steeds ontzettend populair!

De band neemt je mee terug naar de jaren ’80, waarbij ze elke fan en luisteraar zullen verrassen met de originele sound en feel van TOTO.
Een avond vol herkenning met Toto Live Experience!

TOTO Live Experience boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

TOTO Live Experience boeken?
Prijs v.a. € 2.495,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.