Holland’s Premium U2 tribute band

U2 Forever

Een echt eerbetoon aan U2 kan alleen met het beste van het beste! Bereid je voor om weggeblazen te worden door het onvergetelijke geluid van U2 terwijl de belangrijkste tributeband van Italië, U2 Forever, het podium betreedt.

Voor muziekliefhebbers of mensen die op zoek zijn naar een avond vol uitzonderlijk live-entertainment, belooft U2 Forever een ervaring als geen ander. Van de anthemische refreinen van ‘With or Without You’ tot de rauwe energie van ‘Sunday Bloody Sunday’, elk nummer wordt met precisie en passie tot leven gebracht.

Ga met hen mee voor een avond vol van aanstekelijke energie van de meest geliefde hits van U2!

U2 Forever boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

U2 Forever boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.