logo cat international

U2•2 Tribute… al ruim 30 jaar

U2 Tribute

U2 2 is ’s werelds langstlopende U2-show, met meer dan 30 jaar ervaring en worden door U2-fans nog steeds beschouwd als ‘de’ U2-tributeband om te volgen en live te zien.

In 1997 traden ze samen met U2 op in het Feyenoord Stadion en de afgelopen twintig jaar werden ze vaak voor het echte werk aangezien. Met klanten uit het verleden, waaronder; BBC1, ITV1, RTE, SKY, Blackberry, Pernod-Ricard, Mencap en de Olympische Spelen van 2012.

Er zijn door de jaren heen veranderingen in de line-up geweest, maar het geluid dat deze jongens in 2024 voor het publiek creëren, komt zo dicht mogelijk bij het echte werk – wat alleen te verwachten is van de originele makers van het U2-geluid.

U2•2 boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

U2•2 Tribute boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.