Bekend van The Tribute – Battle of the Bands

U2two

Naast dat de band exact hetzelfde U2 bandgeluid laat horen, is Sam Kramer de belangrijkste troef en publiekstrekker van de band. Met zijn stem die als twee druppels water op die van Bono lijkt, wordt samen met zijn verschijning dezelfde sfeer neergezet die het publiek gebruikelijk is van U2 zelf. Dat hij door Spike van Di-Rect gekscherend Klono werd genoemd, is een compliment wat precies omschrijft wie de frontman van U2two is!

Als Bono-imitator wordt hij door zijn uiterlijk en charismatische persoonlijkheid wereldwijd overtroffen! Sam Kramer als Bono maakt U2two uniek onder alle andere U2 coverbands op aarde…en dat is nogal wat! Dat hij in Ierland de jongere tweelingbroer van Bono wordt genoemd, onderschrijft dit want de Ieren zijn niet snel onder de indruk als het gaat om imitators van Bono!

U2two boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

U2two boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.