The #1 U2 tribute band

U2BABY

U2Baby is de U2-tributeband uit de westkant van Londen die naar Dublin wordt gevlogen om daar fanfeesten te hosten als U2 in de stad is. Ze zijn er om mensen te helpen, van wie sommigen misschien de echte U2 niet kunnen zien. Ontdek live de kracht van de muziek van U2.

U2Baby is in films verschenen en heeft gespeeld op muzieklocaties, bedrijfsevenementen, U2-fanmeets en U2 verjaardagsfeestjes, U2-bruiloften, prijsuitreikingen en vrijwel alles wat muziek nodig heeft van U2! Met een lijst met nummers die reikt van Boy tot Songs of Experience, kan U2Baby iedereen aanspreken U2-fan.

Consequent beoordeeld als een van de meest authentieke U2-tributen ter wereld en finalisten in de Nationale Tribute Muziekprijzen. U2Baby heeft over de hele wereld gespeeld, inclusief een headliner optreden bij Tribfest Bahrein, Sporting Club Monaco, Mad Club Lausanne Zwitserland, The Cavern Club Liverpool, The Church Dublin, Spektrum Meyergarden Noorwegen, The Globe Cardiff, de Half Moon Putney London en nog veel meer.

U2BABY boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

U2BABY boeken?
Prijs v.a. € 3.995,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.