Uitleg artiest, act of band aanvragen in 4 stappen

Bij CAT streven we ernaar het boeken van artiest zo eenvoudig mogelijk te maken.

In vier heldere stappen kunt u de door u gewenste artiest boeken.  Het verdere regelwerk achter de schermen, is onze specialiteit!

blank

Stap 1

AANVRAAG VOOR EEN ARTIEST

Plaats een aanvraag voor de door u gewenste artiest. Dit kan telefonisch, per mail en op het formulier op elke artiestenpagina. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie met de beschikbaarheid en u ontvangt direct een offerte met de laagste prijs.

blank

Stap 2

OPTIE OF BOEKING PLAATSEN

Wij plaatsen voor u een vrijblijvende optie op de door u gewenste evenement-datum. Deze houden we standaard 14 dagen aan. Binnen deze termijn hebt u het eerste recht de gewenste artiest te bevestigen. Ook als er zich onverhoopt een andere opdrachtgever aandient die de artiest wil bevestigen op dezelfde datum, krijgt u 24 uur de mogelijkheid om gebruik te maken van dit recht.

blank

Stap 3

ONLINE BOEKINGSFORMULIER

Bent u akkoord met het aanbod? Laat het ons dan weten per email of telefoon. Wij geven dit direct door aan de artiest zodat die de datum voor u vrijhoudt. U ontvangt per email een link naar het online boekingsformulier waarin u de gegevens van uw evenement invult. Hoe completer de gegevens, hoe beter we de artiest zich kan voorbereiden op uw evenement.

blank

Stap 4

U ONTVANGT EEN OVEREENKOMST EN FACTUUR

U ontvangt een heldere overeenkomst met alle gemaakte afspraken en een factuur met de bestelde artiest(en) en eventuele aanvullende diensten. Met een directe betaallink op de factuur is er altijd een betaalmogelijkheid die bij u aansluit. Bij een aantal artiesten is directe betaling na reservering ook mogelijk!

Dit bericht is ook beschikbaar in: blankEnglish blankDeutsch

Pin It on Pinterest

Share This