blank CAT – Toen en nu

Eind 70er jaren besloot Dini om het bedrijf waar ze al In Engeland (en ze een kleine 10 jaar woonde en werkte) mee begonnen was , in Nederland weer op te starten. De artiesten waar ze in Engeland mee werkte waren voornamelijk Country Musici. Het werd daarom ook CAT International (Country Agency Tilburg) genoemd. Het werd en groot succes. Ze toerde met de bekende artiesten van die tijd en had ook daarnaast zelf een club met Country-muziek.  Fans bezochten meerdere locaties in Nederland en hebben geruime tijd kunnen genieten van verschillende bands en zangers/essen , zoals BOXCAR WILLIE- Dave Allan Co en vele anderen.

Dini Maagdenberg

Door het succes vonden andere artiesten het boekingskantoor ook, waarvan de afkorting veranderde naar Commercial agency Tilburg. Een sterk team van verkopers, waaronder Dini’s zoon David, wisten gezamenlijk het bedrijf groter en interessanter te maken voor zowel klant als artiest . David, die in 1995 een eigen agency begon genaamd DLP en zich specialiseerde in de sterk groeiende DJ market. Is inmiddels een begrip in de DJ scene geworden en wereldwijd bekend met zijn grote namen zoals Armin van Buren, Sunnery James & Ryan Marciano, W & W, etc etc,

Dini werkte ondertussen ook als manager voor diverse artiesten o.a. Sugar Lee Hooper-Johnny Kelvin-Intwine -Paul Elstak-Derek Forbes ( Simple Minds) en met partner Barry Williams, een muzikant die zelf basgitaar speelde in verschillende bands, de laatste band was uit de UK Threewheel en in Nederland Thunderbird, wisten ze ook in het buitenland een behoorlijke naam te creëren. Bedrijven zoals Shell- Heineken-Rabobank-en vele anderen wisten hun te vinden  om personeelsfeesten te verzorgen.

De entertainment wereld veranderde en CAT International veranderde mee. Een grote populariteit van tribute/acts heeft ertoe geleid dat dit ook een omvangrijke plaats in de CAT wereld heeft gekregen. De Immense populaire en onderscheiden band Killerqueen is wereldwijd te vinden, zoals ook de vrij nieuwe Ed Sheeran Experience , die in 2019 nog de onderscheiding Best Male tribute ontving in de UK. En ook acts zoals Spicey girls Katy Perry- Taylor Swift , Robbie Williams tribute e.v.a. zijn bij CAT International te boeken.

Wij geloven in samenwerken en staan open voor nieuwe ideeën, ook in de “nieuwe wereld” zullen we een plaats innemen en hopen jullie te ontmoeten bij de door ons georganiseerde feesten.

Pin It on Pinterest

Share This