The Ultimate Tribute to Whitney Houston

Whitney – Queen of the Night

Whitney – Queen of the Night, rechtstreeks vanuit het West End, het London Palladium en de iconische Royal Albert Hall, is een viering van de muziek en het leven van een van de grootste zangeressen aller tijden: Whitney Houston.

Ervaar het ultieme eerbetoon aan het opmerkelijke muzikale repertoire van Whitney Houston in een opwindende productie die haar tijdloze liedjes eert met sensationele vocalisten en een volledige live band.

Bereid je voor om weggeblazen te worden door een buitengewone reis door drie decennia aan hits aller tijden, zoals I Wanna Dance With Somebody, One Moment In Time, I’m Every Woman, I Will Always Love You, My Love Is Your Love, So Emotional, Run To You, Saving All My Love, How Will I Know, Million Dollar Bill, The Greatest Love Of All en nog veel meer.

Ga met ons mee voor een niet te missen avond vol livemuziek, boeiende choreografie en krachtige zang, terwijl we hulde brengen aan de enige echte koningin van de nacht.

Whitney – Queen of the Night boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Whitney – Queen of the Night boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.