2 meiden met een vette sound

XILA

Zijn jullie op zoek naar een professioneel muzikaal duo om jullie bruiloft te vieren met al jullie favoriete liedjes? Xila (uitgesproken als “Sheela”) brengt leven in de brouwerij op jouw feest! Hun repertoire is zeer veelzijdig en omvat mooie pop ballads, vrolijke dance muziek en swingende versies van populaire nummers. Maak er een onvergetelijke ervaring van voor iedereen!

Duo Pris & Chris XILA is een vrouwelijk bandduo dat weergaloze covers en originele muziek maakt met een enorm geluid dat je niet zou verwachten van twee kleine meisjes. Priscila Wilson op drums en zang, Christiana Bohorquez (bekend van The Voice en De Beste Singer-Songwriter) op toetsen en zang. Beiden schrijven, componeren en arrangeren voor alle instrumenten.

Zowel Christiana als Priscila begonnen hun muziekcarrière met zingen en spelen in de kerk. Toen ze hun creativiteit eenmaal bij elkaar brachten, werd XILA geboren en nu kan niemand meer om ze heen!

Xila boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Xila boeken?
Prijs v.a. € 895,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.