George Michael tribute Rob Lamberti

George Michael tribute Rob Lamberti

Rob Lamberti

Qua uiterlijk zit het wel goed de vrienden van George maakten vroeger regelmatig grapjes met George.. Ze vertelden hem dan dat hij eigenlijk Rob Lamberti was. Zijn zang is Spot on!!

Dini

Booking agent, CAT International

Videos

Rob Lamberti

Rob Lamberti is een bekend gezicht, om zo te zeggen . Het hebben ervan heeft hem ook geholpen om een zeer success volle carriere te krijgen met het imiteren van de wereldster George Michael en daardoor zelf een popster is geworden.
Niet alleen klinkt Rob Lamberti als George, zijn gelijkenis is zo groot dat toen Rob in 1994 meedeed in het TV programma als George in Stars in Their Eyes, de programmas make-up afdeling moest zijn natuurlijke uiterlijk afzwakken voordat de transformatie plaatsvond om niet voor de show begon al te laten weten wie hij na zou gaan doen.

“Geloof het of niet, het begon allemaal voor mij met karaoke,”onthult Rob. I werkte in die tijd in Northumerland toen Karaoke opkwam in de Entertainmentscene. Op een avond had een bekende mij opgegeven om naar voren te gaan en te zingen. Ik kan mij de melodie nog herinneren, en hoewel het Simple Red’s ‘ Holding Back the tears was, Ik vond het zo fantastisch dat ik na die avond elke avond opnieuw opstond om te gaan zingen. Het was eigenlijk de presentator van de show die mij erop wees dat mijn stem op die van George Michael leek.

Toen zijn contract eindigde ging hij terug naar Lincolnshire, hij vond het zo leuk om te zingen maar wilde niet echt een ster worden.

Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan en toen hij , op een karaoke show in de lokale pub een aantal nummers van George Michael zong , Do not let the sun go down on me en Faith , hij behoorlijk in zijn hum was. Toen hij later videobeelden terug zag met zijn vrienden vonden zij en hij het zo’n succes dat zijn vrienden besloten om de juiste personen te vinden die Rob konden helpen.

Eerste informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht!

Besloten of openbaar optreden?

12 + 10 =

Cat international booking agency in the Netherlands

Welke informatie is nodig voor een definitieve boeking ?

  • Welke artiest band of act wilt u boeken?
  • Datum van het optreden.
  • Tijdstip van het optreden.
  • Uw persoonlijke contactgegevens.
  • Adresgegevens van de locatie.
  • Contactpersoon op locatie.
  • Wat voor type feest en voor hoeveel personen?
  • Is het een besloten of openbaar optreden?
  • Bijzonderheden; bijvoorbeeld,- verrassing voor iemand-speciale gelegenheid-moeilijk bereikbaar.

Meer informatie:

Bel ons gerust tijdens kantooruren op:

+31 (0)13  570 22 55 of +31 (0)653130823

Pin It on Pinterest