Revive the '70s & '80s again

THE CHICAGO FUNK

The Chicago Funk band is de sensationele Earth, Wind & Fire Tribute band van Nederland
De perfecte band voor uw evenement!

Bovendien heeft de band recent deelgenomen aan de Battle of the Tribute Bands (SBS6), waar ze hebben laten zien wat ze in huis hebben. De Battle of the Tribute Bands is een populair televisieprogramma waarin verschillende tribute bands tegen elkaar strijden om de titel van de beste tribute band van Nederland te winnen.

Deze band bestaat uit zeer ervaren muzikanten met vele jaren ervaring in het entertainen van verschillende soorten publiek, van kleine feesten tot grote festivals. Hun muziekstijl is ongeëvenaard en blijft mensen van alle leeftijden aanspreken.

Deze band steelt gegarandeerd de show op uw evenement. Hun energieke optredens, unieke muziekstijl en jarenlange ervaring maken ze een van de beste keuzes die u kunt maken.

The Chicago Funk boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

The Chicago Funk boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.