Chicago Blues Brothers

4.000,00 Excl. BTW / VAT / MwSt

De Chicago Blues Brothers zijn terug met een gloednieuwe missie en gaan naar Detroit om enkele van de grootste en meest geliefde Motown-anthems op te nemen, samen met alle Blue Brothers-klassiekers die je kent en waar je van houdt. Met hits van Aretha Franklin, Ray Charles, Sam en Dave, James Brown, The Temptations. The Four Tops, Jackson 5 and the Supremes, dit belooft de grootste partyshow te worden die de Nederland ooit heeft gezien.

Beschrijving

Celebrating over 30 years of Rockin’ Blues Brothers!

22 april 1978 traden John Belushi en Dan Akroyd op in een show die wereldbekend zou worden als;

THE BLUES BROTHERS op SATURDAY NIGHT LIVE (NBC) uitgezonden in heel Amerika.

Begeleid door de band van Stax Records, waarin musici zoals Paul Shaffer, Donal “Duck”Dunn, Steve “mr. Midnight Hour “Cropper, en Matt Murphy , ‘Blue’ Lou Marini, Willy Hall, Alan ‘Mr Fabulous’ Rubin, Tom ‘Bones’ Malone. Dan Aykroyd en John Belushi danste en zongen hun weg sketch na sketch om uiteindelijk een van de meest indrukwekkende films aller tijden te creëren.

Hun populariteit was zo groot geworden wat ook leidde tot een groot aantal tributes van de act. Deze traden op wereldwijd en verspreidde daarmee de populariteit van The blues brothers en het “WOORD”van R & B en Soul muziek. Wisten john belushi en Dan Akroyd dat zij een hele rage ontketende en een grote groep volgers gekleed met PORK PIE HOEDEN en ZONNEBRILLEN, die allemaal beweerden dat ze bezig waren met een missie van GOD?

Mogelijk maar belangrijker was dat zij de ultieme ambassadeurs werden van de muziek waar ze van hielden. Hun hard werk werd beloond doordat een aantal muzikanten nu de show brengen zonder afbreuk te doen aan de karakters die het tot leven brachten.

De songs zoals …EVERYBODY NEEDS SOMEBODY, GIMME SOME LOVIN, SWEET HOME CHICAGO, en het onconventionele RAW HIDE, kunnen niet op een andere manier gebracht worden.

De show is een Spiegel van de film, 30 jaar of solid rock, rhytm and blues. 30 onvergetelijke klassiekers ,inclusief de filmhits. Het word zeker geen teleurstelling, dus kleed je zoals het hoort om te gaan dansen, zingen en luisteren met THE CHICAGO BLUES BROTHERS

Dit bericht is ook beschikbaar in: blankEnglish blankDeutsch

Pin It on Pinterest

Share This