Katy Perry Tribute

1.500,00 Excl. BTW / VAT / MwSt

blank

De crazy world van Katy Perry…

Katy duikt in een volledig authentiek soiree met haar geweldig vocale talent om haar publiek mee te voeren in de wereld van de megaster wat Katty Perry geworden is. Katy’s energieke en kleurrijke eerbetoon aan de pop superster KATY PERRY laat u gegarandeerd genieten en dansen op de hits die Katy Ellis u laat horen. De show is proffesioneel, geproduceerd en van het hoogste niveau tot in  de kleinste details. Laat Katy Ellis U meenemen in de leuk gevormde wereld van suikerspinnen en grote Lollies.

Beschrijving

blank

De crazy world van Katy Perry…

Katy duikt in een volledig authentiek soiree met haar geweldig vocale talent om haar publiek mee te voeren in de wereld van de megaster wat Katt Perry geworden is.

Katy’s energieke en kleurrijke eerbetoon aan de pop superster KATY PERRY laat U gegarandeerd genieten en dansen op de hits die Katy Ellis U laat horen. De show proffesioneel, geproduceerd en van het hoogste niveau in zelfs de kleinste details. Laat Katy Ellis U meenemen in de leuk gevormde wereld van suikerspinnen en grote Lollies.

Katy werkte op bedrijfsfeesten en theaters door geheel Engeland , ze werd gekozen om in musicals te zingen in het WEST END van Londen. Daarnaast was zij een zeer welkome gast zangeres op cruise schepen . Katy vind het een absolute eer om de liedjes van haar favoriete zangeres te kunnen laten horen.

Katy is een massieve SWIFTY zelf, ze speelt , ook net zoals de echte Kate Perry diverse instrumenten zoals de piano-gitaar en ze studeert Ukelele. De kleding , die zij speciaal heeft laten maken is een replica van de Katy Perry kleding Deze Katy Perry tribute act zult u ervaren als de onbetwist beste vertolking van Katy Perry in de tribute wereld. De show is 100% life en kan solo geboekt worden of met de fantastische CANDY danseressen en ook met een jonge professionele band . Katy Ellis is zelf een ‘KatyCat’ herself en deze Katy Perry Tribute kent elke Katy Perry song, zelfs de album tracks die nooit zijn uitgebracht. Zij kan aan al u verzoeken voldoen.

De Katy Perry tribute kan ook geboekt worden als een dubbele show waarin “haar goede vriendin” Tayler Swift acte de presènce zal geven.

Dit bericht is ook beschikbaar in: blankEnglish blankDeutsch

Pin It on Pinterest

Share This