Mods & Rockers Show

3.000,00 Excl. BTW / VAT / MwSt

blank

Mods & Rockers Show (klassiekers uit de jaren 60 en 70) , door Johnny Warman’s Magic Bus, brengt je de beste muzikale jaren van ons leven – de jaren zestig en zeventig . De Mods en Rockers hebben vrede gesloten om een ​​van de grootste tijdperken in de populaire muziek te vieren. Dus of je nu een parka of een leren parka hebt, of een scooter of een Norton, bereid je voor op een avond puur entertainment van een van de beste bands op het live circuit..

Beschrijving

blank

‘The very best of the 60s and 70s’

De Mods and Rockers Show, door Johnny Warman’s Magic Bus, brengt je de beste muzikale jaren van ons leven – de jaren zestig en zeventig . De Mods en Rockers hebben vrede gesloten om een ​​van de grootste tijdperken in de populaire muziek te vieren. Dus of je nu een parka of een leren parka hebt, of een scooter of een Norton, bereid je voor op een avond puur entertainment van een van de beste bands op het live circuit..

Johnny Warman, zang en gitaar. Hij maakte 3 succesvolle albums op eigen naam; Walking into Mirrors , Hour Glass en From the jungle tot the New horizons. Als een van de Engelse songwriters werkte hij samen met Ringo Starr, Peter Gabriel, Asia, House of Lords, Starship, Ezio, Cheap Trick, Elaine Paige, Kiki Dee, Sir Tim Rice, John Bettis, Tony Levin, Jerry Marotta, Larry Fast en veel anderen op podium en studio.

Richard Willoughby,speelt de drums. Richard is een partner voor een aantal van de beste musici en artiesten,. Hij werkte samen met Bruce Springsteen, Foo Fighters, Black Crowes, Peter Frampton, Marillio. Een van zijn persoonlijke “HIGHLIGHTS” was een, naast het podium ontvangen THUMBS_UP, van superster, drummer en frontman Dave Grohl, de Drummer Nirvana en zanger FOO FIGHTERS

Andy Hamilton, saxofoon en zang. Erkend en gekend als een voorname muzikant in the Soul Scene en band Four Bills and a Ben. Waarschijnlijk een van de meest gevraagde saxofonisten in het Engelse muziek circuit. Hij trad op met o.a. George Michael en WHAM. Hij treed nog steeds op met deze artiest/en maar ook met Paul Mc Cartney, Bon Jovi, Radiohead, Elton John, Duran Duran, Pet Shop Boys, Tina Turner. ABC en Edwin Starr.

Deze indrukwekkende lijst artiesten treden gezamenlijk op in diverse formaties;

Dit bericht is ook beschikbaar in: blankEnglish blankDeutsch

Pin It on Pinterest

Share This