Taylor Swift Tribute

1.500,00 Excl. BTW / VAT / MwSt

Taylor Swift Tribute

Taylor Swift heeft de top in de entertainmentwereld bereikt . Katy Ellis, de Engelse zangeres die met diverse onderscheidingen beloond werd (o.a. Nummer 1 TRIBUTE ACT VAN DE UK in 2018) geeft een tribute aan de populaire Taylor Swift . Katy duikt in een volledig authentiek soiree met haar geweldig vocale talent om haar publiek mee te voeren in de wereld van de megaster wat Taylor Swift geworden is.

Beschrijving

Taylor Swift Tribute

Taylor Swift heeft de top in de entertainmentwereld bereikt . Katy Ellis, de Engelse zangeres die met diverse onderscheidingen beloond werd (o.a. Nummer 1 TRIBUTE ACT VAN DE UK in 2018) geeft een tribute aan de populaire Taylor Swift .
Katy duikt in een volledig authentiek soiree met haar geweldig vocale talent om haar publiek mee te voeren in de wereld van de megaster wat Taylor Swift geworden is.

Haar energie en stijl + attitude maken het voor Katy mogelijk om dezelfde “Swifty”sound keer op keer te vertolken voor een uitzinnig publiek.

Katy werkte op bedrijfsfeesten en theaters door geheel Engeland , ze werd gekozen om in musicals te zingen in het WEST END van Londen. Daarnaast was zij een zeer welkome gast zangeres op cruise schepen . Katy vind het een absolute eer om de liedjes van haar favoriete zangeres te kunnen laten horen.

Net zoals Taylor Swift zingt Katy nu zo’n 10 jaar. Haar vocal training is niet voor niets geweest, het heeft haar de mogelijkheid gegeven om een breed vocaal bereik te gebruiken en ook de typische Amerikaanse “Twang” in haar stem te laten horen.
Katy is een massieve SWIFTY zelf, ze speelt , ook net zoals Taylor diverse instrumenten zoals de piano-gitaar en ze studeert Ukelele. De kleding , die zij speciaal heeft laten maken is een replica van de Taylor Swift kleding die gemaakt zijn voor de 1989 wereld tour en RED tour. Zij verkleed zich een aantal keren tijdens optredens . Ze zingt de hits vanaf Taylors eerste successen Our Love song en Love Story waarna zij zich begeeft in de periode van de Twenty-Tens zoals I knew you were trouble, Al lto Well en Black Space. De show neemt je mee in de reis van de Country pop prinses, met bewegende haarlokken en jurken , inclusief de Cool zonnebril , naar de T-shirts look van her RED album.

De Taylor Swift tribute kan ook geboekt worden als een dubbele show waarin “haar goede vriendin” Katy Perry acte de presènce zal geven.

Dit bericht is ook beschikbaar in: blankEnglish blankDeutsch

Pin It on Pinterest

Share This