TOTAL WHO SHOW – The Who Tribute show

3.000,00 Excl. BTW / VAT / MwSt

Musical Shows that encompass the true Spirit of the Sixties adn Seventees!

Kom en geniet 2 uur lang met de beste hits uit de jaren 60 en 70, covers van de grootste band en artiesten van die tijd zoals: THE ROLLING STONES, THE BEATLES,THE SMALL FACES,  THE KINKS,  THE ANIMALS , JIMI HENDRIX, OTIS REDDING,  EDDIE FLOYD en nog veel meer.

Beschrijving

THE TOTAL WHO SHOW

‘The Best of The Who’  door Johnny Warman’s Magic Bus

Ervaar de passie, kracht en majesteit van The Who – een van ’s werelds grootste rockbands – in een onvergetelijke show van twee uur. De Magic Bus van Johnny Warman is een eerbetoon aan The Who op hun eigen unieke manier, door de pure adrenalinestoot van de band vast te leggen en hun individuele flair aan de nummers toe te voegen.

Johnny Warman, zang en gitaar. Hij maakte 3 succesvolle albums op eigen naam; Walking into Mirrors , Hour Glass en From the jungle tot the New horizons. Als een van de Engelse songwriters werkte hij samen met Ringo Starr, Peter Gabriel, Asia, House of Lords, Starship, Ezio, Cheap Trick, Elaine Paige, Kiki Dee, Sir Tim Rice, John Bettis, Tony Levin, Jerry Marotta, Larry Fast en veel anderen op podium en studio.

Richard Willoughby,speelt de drums. Richard is een partner voor een aantal van de beste musici en artiesten,. Hij werkte samen met Bruce Springsteen, Foo Fighters, Black Crowes, Peter Frampton, Marillio. Een van zijn persoonlijke “HIGHLIGHTS” was een, naast het podium ontvangen THUMBS_UP, van superster, drummer en frontman Dave Grohl, de Drummer Nirvana en zanger FOO FIGHTERS

Andy Hamilton, saxofoon en zang. Erkend en gekend als een voorname muzikant in the Soul Scene en band Four Bills and a Ben. Waarschijnlijk een van de meest gevraagde saxofonisten in het Engelse muziek circuit. Hij trad op met o.a. George Michael en WHAM. Hij treed nog steeds op met deze artiest/en maar ook met Paul Mc Cartney, Bon Jovi, Radiohead, Elton John, Duran Duran, Pet Shop Boys, Tina Turner. ABC en Edwin Starr.

Deze indrukwekkende lijst artiesten treden gezamenlijk op in diverse formaties;

TOTAL WHO SHOW  ( The best of the WHO) brengt nummers zoals:

  • My Generation
  • The Seeker
  • Can’t Explain
  • Baba O’Riley
  • Pinball Wizard
  • Who Are You?
  • 5.15

 

Dit bericht is ook beschikbaar in: blankEnglish blankDeutsch

Pin It on Pinterest

Share This