Avondvullende programma's

SVNTEEN Shows

CAT is een samenwerking aangegaan met SVNteen om u perfect te voorzien van een avondvullend programma waar uw gasten heerlijk worden vermaakt.

De SVNteen thema, tribute & look-alike shows zijn gemaakt om aan al uw entertainment behoeften voor elk soort evenement te voldoen. Hun filmthema’s laten iedereen meezingen en dansen op de dansvloer. De Party like … shows bestrijken elk tijdperk dat je kunt bedenken om je thema-avond of feest naar een hoger niveau te tillen. Ze hebben ook unieke concepten die ze graag aanpassen aan uw specifieke wensen of locatie.

SVNteen omvat alles wat met entertainment te maken heeft, waaronder Multi Tribute-shows, muziektheatershows, themavoorstellingen en een scala aan zangers, dansers of bands voor elke gelegenheid. SVNteen creëert alle aspecten van de uitvoering, van conceptie, choreografie, vocale arrangementen, kostuums en finishing touches zelf.

Bekijk hieronder hun presentatie video en oordeel zelf!

SVNTEEN Shows boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

SVNTEEN Shows boeken?
Prijs v.a. € 4.495,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.