Hoelang treedt een band gemiddeld op?

Afhankelijk van de gelegenheid treedt de band gedurende de avond een aantal keren op. Dit kunnen verschillende sets zijn gedurende een aantal uren.

De meeste bands bieden standaard twee uitvoeringen van 45 minuten, alhoewel veel bands indien nodig langer kunnen optreden. Je kunt een optreden van 2 uur spreiden door het op te splitsen in drie sets van 40 minuten.

Maar wacht, houden de muzikanten dan nooit even op? Tja, zelfs rocksterren moeten soms even uitblazen. Bij een show tot 1 uur knallen ze non-stop door zonder pauzes. Maar bij langere optredens kun je ervan uitgaan dat we ongeveer 15 minuten per uur even relaxen. Zelfs rockstars moeten hun snaren af en toe laten rusten, toch?

En wat gebeurt er tijdens die pauzes? Nou, we laten je niet in de steek. Bands en artiesten zorgen tussen hun optredens voor achtergrondmuziek via hun geluidsinstallatie. Als je specifieke verzoekjes hebt, laat het gewoon van tevoren weten, en we zorgen ervoor dat de muziek naadloos aansluit bij het optreden. Sommige bands nemen zelfs een DJ mee om de feeststemming erin te houden tijdens de pauzes. En als je helemaal in de DJ-vibe wilt blijven, kunnen we er een voor je regelen om je te vermaken tijdens onze muzikale adempauzes. Het feest stopt nooit!

music festival artist

PERFECT VOOR EEN EVENT ALS:

Tags :
band,boeking,optreden

BERICHT DELEN: