The Guns n’ Roses Experience

NOBODY DOES IT BETTER

Ze zijn de grootste, de beste, de meest succesvolle en meest gevraagde Gn’R-tribute ter wereld. Geen overdreven bewering, ze bewijzen het keer op keer. Je kunt geen betere Guns N Roses tribute band dan band vinden. Zo dicht bij het origineel dat 3 verschillende leden van Guns’N Roses hen persoonlijk gevraagd hebben om mee op het podium te komen. Daarnaast hebben leden van Slash’s Snakepit, Alice Cooper en Whitesnake, om er maar een paar te noemen, hun dezelfde vraag gesteld.

DE GITARIST wordt ONDERSTEUND door MARSHALL AMPS

Gn’R heeft de enige zanger die in staat is om exact dezelfde unieke vocale stijl en show neer te zetten synoniem met Classic Axl Rose. Gn’R hebben de enige gitarist van de verschillende tributebands die OFFICIEEL word ONDERSTEUND door MARSHALL AMPS, net als de legende SLASH zelf. Samen met de 4 andere Gn’R- Klonen leveren zij de sound en uiterlijk dat ongeëvenaard is door enige andere band.

TOURING Sinds hun allereerste optreden rolt de Guns N ‘Roses Experience-trein in een ongelooflijk tempo met Shows die uitverkopen over de hele wereld. Met een echte GN’R-geluids- en podiumshow herschept The Guns N ‘Roses Experience minutieus alle visueel details en elke muzikale noot van de roekeloze spirit van de originele Guns ‘N Roses legendarische live optredens.

Nu direct te boeken via CAT International!  
Guns n Roses Experience

PERFECT VOOR EEN EVENT ALS:

Tags :
rock

BERICHT DELEN: