The Chicago Funk

THE CHICAGO FUNK – EW&F super tributeband

Het team van StagePro Productions en CAT International wilden een eerbetoon brengen aan de legendarische band Earth, Wind & Fire. Ze vonden een geweldig team van muzikanten die allemaal een voorliefde hadden voor de unieke sound van deze wereldberoemde band. Het was essentieel voor hen om de authentieke Earth, Wind & Fire sound te behouden en geen persiflage of soundmix act te creëren.

Het creatieve team was gedreven om alles tot in de perfectie te krijgen, van kleding tot danspasjes en zelfs de highlights in de muziek moesten kloppen. De muzikanten waren net zo gedreven en wilden dat de Tribute act zo perfect mogelijk zou zijn. Het doel was om de show zo groot en Amerikaans mogelijk te maken, waarbij het uitgangspunt was dat als je je ogen dicht deed, het net leek alsof Earth, Wind & Fire voor je stond.

The Chicago Funk (Earth, Wind & Fire Tribute)® deed mee aan het SBS6 tv-programma “The Tribute – Battle of the Bands” en krijgt veel lof van het publiek. Tv-zenders in binnen- en buitenland en casinoresorts in Las Vegas hebben al interesse getoond in deze tribute-versie van de legendarische originele popgroep uit de jaren 70 en 80.

Dus haal uw 70’s en 80’s outfit uit de kast en laat u meeslepen op deze muzikale reis naar “the Land of Fantasy, Boogie Wonderland, In the Stone, After the Love has Gone en wereldhit September”.

Nu direct te boeken via CAT International!  
Earth, Wind & Fire Tribute

PERFECT VOOR EEN EVENT ALS:

Tags :
dance,disco,funk,soul

BERICHT DELEN: